Tapahtumakalenteri Viulunsoittaja Katolla, musikaali

Kivinokan kesäteatteri

Yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista musikaaleista kautta aikain on Viulunsoittaja katolla. Monet sen kappaleista, kuten ”Nousee päivä, laskee päivä” sekä ”Rikas mies jos oisin”, ovat säilyneet elävinä musikaalin ensiesitysvuodesta 1964 lähtien.

Tarina juutalaisesta perheestä on juuri nyt kenties ajankohtaisempi kuin vuosikymmeniin, sillä se kertoo nimenomaan Ukrainan juutalaisista: heidän arjestaan sekä sen iloista ja suruista, harmeista ja rakkaudesta.
Viulunsoittaja katolla kertoo perhetarinan, jossa Tevje-nimisellä maitomiehellä vaimoineen on viisi tytärtä, jotka eivät suostu noudattamaan vanhempiensa suunnittelemia avioliittoaikeita. Viulunsoittaja katolla -laulut nivoutuvat tarinaan. Esimerkiksi ”Nousee päivä, laskee päivä” esitetään kohtauksessa, jossa vanhin tytär menee vanhempien vastustuksesta huolimatta naimisiin köyhän räätälin kanssa.

Ohjaus Kari Kinnaslampi
Pääosissa maitomies Tevje (Kari Kinnaslampi) ja hänen vaimonsa Golde (Hanna Kinnunen)
Hinta ko. esitykseen bussikuljetuksella ja väliaikakahveilla jäseniltä vain 55 €.
Sitovat ilmoittautumiset 25.6. mennessä.
Bussi lähtee klo 14.45 Järjestötalolta, sieltä Linjalan kautta Helsinkiin!

Ilmoita muutoksista tapahtuman tiedoissa

Tietoa ei julkaista

Tietoa ei julkaista

← Takaisin tapahtumiin

Tulevia tapahtumia

  • Viulunsoittaja Katolla, musikaali

    Yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista musikaaleista kautta aikain on Viulunsoittaja katolla. Monet sen kappaleista, kuten ”Nousee päivä, laskee päivä” sekä ”Rikas mies jos o[...]

  • ESKO RAHKONEN - musiikkinäytelmä

    Musiikkinäytelmä vie katsojan Eskon nuoruusvuosiin ja aikakauteen, jolloin Esko nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista artisteista. Yleisö voi elää ja tuntea uudelleen oman nuoru[...]